Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Hectar.ai - Revolutionerande AI-plattform för Framtidens Stadsplanering

Diarienummer
Koordinator Parametric Solutions AB
Bidrag från Vinnova 2 910 000 kronor
Projektets löptid december 2023 - december 2025
Status Pågående
Utlysning Acceleration av deeptech-företag
Ansökningsomgång Acceleration av deeptech-företag 2023

Syfte och mål

Vårt övergripande mål är att etablera en heltäckande AI-plattform för samhällsbyggnad med en användarbas på 10 000 aktiva användare vid projektets fullbordan. Syftet är att accelerera utvecklingen av vår AI-applikation, som är avsedd för planering och projektering av framtidens städer. I Etapp 1 strävar vi efter att ta vår plattform från demo i en kontrollerad miljö till produktionsmiljö. För närvarande befinner vi oss på TRL5 och det primära målet under denna etapp är att genomföra en demonstrationslansering i en operativ miljö och därmed uppnå TRL6 vid etappens slut.

Förväntade effekter och resultat

Efter etapp 1 är de förväntade effekterna och resultaten: 1) Produktlansering: Lansering av plattformen i produktionsmiljö 2) Automatisk Registrering: Effektivt signup-flöde implementerat. Mål: 100 Aktiva Användare/Månad. 30 genomförda användarintervjuer/Månad. 3) Systematiskt insamlad data kring användarpreferenser: Insamling av användardata om 3D-modellers interaktion och favoritmarkeringar. Detta för framtida AI-Träning. 4) Användarpreferenser dokumenterade och ett ökat intresse hos branschen 5) Förbättring och kvalitetssäkring baserat på feedback

Planerat upplägg och genomförande

1.Analys av förbättringsbehov: Vi utvärderar resultat och användarfeedback från demo i begränsad miljö för att identifiera områden som behöver förbättringar. 2.Kvalitetssäkra: Vi genomför en grundlig kvalitetssäkring av lösningen och rättar till eventuella fel eller brister som identifierats under demoskedet. 3. Skalning: Vi utvecklar en mer pålitlig och dynamiskt skalbar infrastruktur. 4. Lansering av signup-flöde 5. Datainsamling från användarinteraktioner: Vi samlar in data om användarnas interaktioner med designförslagen (preferenser & bedömning av förslagen)

Externa länkar

Texten på den här sidan har projektgruppen själv formulerat. Innehållet är inte granskat av våra redaktörer.

Senast uppdaterad 20 januari 2025

Diarienummer 2023-02955