Fermentering-effekt på mjölkallergener
Diarienummer | |
Koordinator | SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB - SIK Göteborg |
Bidrag från Vinnova | 1 500 000 kronor |
Projektets löptid | september 2002 - augusti 2005 |
Status | Avslutat |
Du använder version {0} av webbläsaren {1}. Det betyder att vissa funktioner inte fungerar optimalt. Vi rekommenderar att du uppgraderar din webbläsare för att webbplatsen ska fungera så bra som möjligt.
Fermentering-effekt på mjölkallergener
Diarienummer | 2002-01479 |
Koordinator | SIK - Institutet för Livsmedel och Bioteknik AB - SIK Göteborg |
Bidrag från Vinnova | 1 500 000 kronor |
Projektets löptid | september 2002 - augusti 2005 |
Status | Avslutat |
Senast uppdaterad 22 september 2021
Diarienummer 2002-01479