Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 19 september kl 16.30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 20 september kl 8.00.

Nordic-Agri Food-Tech - Nordisk delegationsresa till Singapore 18-22 november

Arrangör: Business Sweden, Vinnova 9R29+RW Singapore mån 18 nov kl. 08:00 - fre 22 nov kl. 17:00

Den 18-22 november arrangerar Business Sweden med Vinnova som partner en delegationsresa till Singapore. Fokus kommer vara på affärsmöjligheter och ekosystempartnerskap inom jordbruks- och livsmedelsteknologi i Sydostasien.

Singapore som innovationsland inom jordbruks- och livsmedelsteknologi

Singapore har mer än 30 inomhusvertikala gårdar för livsmedelsproduktion och fungerar som ett forsknings- och utvecklingsnav för fyra av världens fem största livsmedels- och näringsföretag. Landet rankas också bland de fem bästa platserna i världen för företag inom smaker, dofter och ingredienser.

Singapore har dessutom många företag som tillverkar alternativa proteiner och är först i världen med att tillåta försäljning av odlat kött. Andra sydostasiatiska länder följer noggrant Singapores lösningar på livsmedelssäkerhetsfrågan för att införliva bästa praxis i sina ekonomier.

Delegationsresan riktar sig till företag som vill 

  • Utforska möjligheterna för forskning och utveckling genom samarbeten med lokala institut eller privata partners i Singapore.
  • Engagera sig med viktiga statliga myndigheter som delar utmaningar på den inhemska nivån, deras mål och visioner samt de kapaciteter som krävs
  • Lära sig av och inspireras av innovatörer inom Singapores agri-food tech-landskap
  • Upptäcka de senaste produkterna och innovativa lösningarna under utställningen som formar Sydostasiens livfulla agri-food nav
  • Presentera och pitcha sitt företag för beslutsfattare som kan hjälpa företaget att etablera sig i Singapore och skala upp i Asien
  • Använda Singapore som testplattform för asiatiska smaklökar. Även om svenska företag ligger i framkant inom hälsosamma livsmedel och alternativa proteiner, krävs det att produkterna anpassas till asiatiska smaker för att komma in på den asiatiska eller sydostasiatiska marknaden.

Under delegationsresan tar vi med dig med på en guidad tur genom Asiens största Agri-Food Tech Expo, med produktutställningar från över 200 utställare från mer än 15 länder och över 6 000 fysiska deltagare.

Möjlighet till resebidrag för småföretag 

Småföretag kan ansöka om resebidrag för att delta i delegationsresan. För att göra det behövs en anmälan till delegationsresan. Ansökan om resebidrag måste inkomma senast sex veckor innan avresa. 

Kontakt 

Mer informaiton 

Mer information om resan på Business Swedens webbplats 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 10 september 2024