Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Seminarium: Hur går det för Sveriges 4000 life science-företag?

Arrangör: SwedenBIO och Vinnova Digitalt eller hos Vinnova, MästerSamuelsgatan 56 i Stockholm ons 23 okt 2024 kl. 13:00-14:00
Anmäl dig senast den 22 okt

SwedenBIO och Vinnova bjuder in till en presentation och diskussion kring Vinnovas senaste statistik-rapport om de svenska life-science-företagen.

Du kan välja att delta fysiskt eller digitalt i detta möte. Antalet platser för fysiskt deltagande är begränsat.

Länk till mötet publiceras inom kort på denna sida.

Vinnova har regeringens uppdrag att följa och kartlägga den svenska life science-sektorn. Den senaste rapporten överlämnas till regeringen den 16 oktober.

I rapporten presenteras statistik som beskriver de svenska life science-företagen utifrån exempelvis storlek, bransch, export, medarbetare och ledning. Denna gång finns en fördjupning inom området deeptech, som bland annat tar upp dessa frågor:

  • Vad är ett deeptech-företag?
  • Hur ser deeptech ut inom life science-sektorn?

Under seminariet finns möjlighet för dem som deltar fysiskt att ställa frågor och delta i diskussion kring de data som presenteras i rapporten.

Läs programmet och anmäl dig:

Vinnova Rapportseminarium om den uppdaterade Life Science statistiken (confetti.events)

Läs mer om regeringsuppdraget att följa och kartlägga de svenska life science-företagen:
Regeringsuppdrag att följa den svenska life science-sektorn | Vinnova

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 14 oktober 2024