Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Innovationsveckan 2024

Arrangör: Sveriges Kommuner och Regioner, Upphandlingsmyndigheten och Vinnova Digitalt mån 30 sep kl. 08:00 - fre 4 okt kl. 18:00
Anmäl dig senast den 27 sep

Innovationsveckan är vigd åt innovation av och för offentlig sektor. Nu öppnar vi upp anmälan till årets Innovationsvecka som äger rum den 30 september- 4 oktober och i vanlig ordning står vi initiativtagare för plattformen och ni för innehållet. Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan. Tillsammans sprider vi nya arbetssätt, exempel och smarta lösningar för en innovativare offentlig sektor.

Under veckan vill vi uppmärksamma allt bra som görs, såväl lokalt som nationellt, så att nya lösningar, arbetssätt och idéer kan spridas till fler.

Tillsammans med offentliga Sverige bygger vi Innovationsveckan. Som arrangör är du med och skapar årets program. Varje år är olika arrangörer med och skapar över 100 arrangemang. Så än så länge vet vi inte hur programmet kommer se ut, men vi är nyfikna!

Alla aktörer som bidrar till att offentlig sektor kan möta framtidens utmaningar, är välkomna att arrangera aktiviteter under veckan, dock behöver det finnas en arrangerande/medverkande part från offentlig sektor eller civilsamhälle. Det kostar inget att anmäla en aktivitet och alla anmälda aktiviteter publiceras i veckans gemensamma program. Vi håller registreringen öppen fram till 27 september.

Programmet för deltagare öppnas 19 augusti.

Bakom Innovationsveckan står Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet och Upphandlingsmyndigheten. I år samarbetar vi med Viable Cities, AI Sweden och SustainGov för att skapa ytterligare fokus på spridning av lösningar och arbetssätt.

Tillsammans skapar vi Innovationsveckan för mer innovation i offentlig sektor.

Läs mer om innovationsveckan 

Följ innovationsveckan på Linkedin

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 5 juni 2024

Statistik för sidan