Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Våra e-tjänster för ansökningar, projekt och bedömningar stänger torsdagen den 19 september kl 16.30 för systemuppdateringar. De beräknas öppna igen senast fredagen den 20 september kl 8.00.

Globalt XR-hackathon

Malmskillnadsgatan 44, 111 57 Stockholm, Sweden fre 6 sep kl. 14:00 - sön 8 sep 2024 kl. 18:00

Kan extended reality (XR) användas för att lösa globala utmaningar? Den 6 till 8 september arrangerar Vinnova, tillsammans med bland andra Meta, ett hackathon för att ta reda på just det. Välkommen!

Kan XR och Visual AI vara verktyg för mer än skapande? På The XR Hack möts tänkare, kreatörer och innovatörer för att undersöka hur dessa banbrytande tekniker kan användas för att lösa komplexa, globala utmaningar – från klimatförändring till sociala olikheter.

Liknande hackathon genomförs samtidigt på andra platser i världen.

I Sverige arrangeras evenemanget av Epicenter, Vinnova och XR Bootcamp i samarbete med Meta. 

Program

  • 6 september: Öppningsceremoni med talare, utställning och installationer. Utforska talarna i det detaljerade programmet som länkas nedan. Hackathon, dag ett.
  • 7 september: Hackathon, dag två.
  • 8 september: Hackathon dag tre.

Detaljade program för:

Följ med oss på XR-hack

Är du nyfiken på XR? Häng med bakom kulisserna på Vinnovas Instagram.

Anmäl dig

Är du intresserad av XR och vill lära dig mer? Välkommen till ingivningen 6 september!

Anmäl dig här

Är du programmerare eller utvecklar och vill delta i hackathonet?

Anmäl dig här

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Kontakt

Undrar du något om Vinnovas medverkan i XR Hack 2024? Kontakta ansvarig handläggare, Tove Jaensson. För praktiska frågor om själva evenemanget, kontakta Epicenter. 

Tove Jaensson

Handläggare

+46 8 473 30 57

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 3 september 2024