Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om Vinnovas 6G-utlysningar

Arrangör: Vinnova Digitalt, Teams tis 11 jun 2024 kl. 09:00-10:00

Vill du bidra till utvecklingen av nästa generations trådlösa system (6G)? Den här träffen är för dig som är intresserad av Vinnovas utlysningar inom 6G Forsknings och innovation 2024. Tillfället är på engelska. Välkommen!

Vi går igenom Vinnovas två öppna 6G-erbjudanden och hur de skiljer sig åt. En av utlysningarna vänder sig till forsknings- och innovationsprojekt på nationell nivå, och den andra har en internationell inriktning.

Läs hela utlysningstexterna:

Tillfället är för dig som är företagare eller anställd inom akademin, på forskningsinstitut eller annan relevant aktör, och vill bidra till Sveriges position som ledande nation för forskning och innovation kopplat till trådlösa nätverk. 

Under mötet får du:

  • Presentation av utlysningarna
  • Chans att ställa frågor under en frågestund

Det här mötet är på engelska. Samma träff ges på svenska dagen innan, 10 juni.

Till mötet 10 juni

Anmälan

Du behöver anmäla dig senast kl 08:00 den 11 juni för att delta. Länk till mötet finns i bekräftelsemejlet som du får vid registrering. 

Anmäl dig här

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Undrar du något över utlysningarna? Kontaka Frédéric Pillot för det nationella erbjundet, och Fredrik Göthe för det internationella.

Frédéric Pillot

Handläggare

+46 8 473 32 01

Fredrik Göthe

Handläggare

+46 8 473 30 92

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 10 juni 2024

Statistik för sidan