Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte om utlysningen Forskning i interaktion för omställning till hållbara samhällen

Arrangör: Vinnova Digitalt, Digitalt via Teams tis 23 apr 2024 kl. 09:00-09:40

Vinnova erbjuder finansiering av projekt som ska resultera i normativa riktlinjer och kunskapsunderlag för utformning av så kallad transformativ innovationspolicy. Har du en projektidé som kan bidra? Välkommen att delta på ett digitalt informationsmöte!

Se det inspelade mötet i efterhand

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Utlysningen Forskning i interaktion för omställning till hållbara samhällen är öppen för projekt som resulterar i normativa riktlinjer och kunskapsunderlag för utformning av så kallad transformativ innovationspolicy.

Transformativ innovationspolicy adresserar samhällets stora utmaningar och omställningsbehov, genom att skapa incitament och förutsättningar för olika aktörer att gemensamt driva utveckling och förändring mot ambitiösa mål. 

Vinnova tror att denna typ av forskning kräver tvärdisciplinära team, användarcentrerade metoder och god förståelse för både teori och praktik kring samhällsomställning och innovationspolicy. 

Informationstillfället vänder sig till forskare inom samhällsvetenskap, design, humaniora, ekonomi, teknik, innovation och entreprenörskap som samverkar med praktiker inom policy, offentlig verksamhet, näringsliv och civilsamhälle.

Hela utlysningstexten: Forskning i interaktion för omställning till hållbara samhällen

Under mötet får du:

  • Presentation av utlysningen
  • Ställa frågor under en frågestund

Delta på informationsmötet och få reda på mer om erbjudandet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Om du undrar något om utlysningen är du välkommen att kontakta ansvariga handläggare.

Josefin Lundström

Analytiker

+46 8 473 32 19

Jenny Sjöblom

Handläggare

+46 8 473 31 35

Jenny Johansson

Administrativa frågor

+46 8 473 30 13

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 16 maj 2024

Statistik för sidan