Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Informationsmöte för utlysningen: Vardagsinnovatörer inom biotech och syntetisk biologi

Arrangör: Vinnova Digitalt, Digitalt via Teams fre 26 apr 2024 kl. 13:00-13:50

Utlysningen vill vi ge fler i civilsamhället, genom exempelvis en makerspace eller annan intresseförening, möjlighet att öka sin kunskap och förmåga inom det snabbväxande och banbrytande teknikområdet bioteknik och syntetisk biologi. Kom på informationsmöte den 26 april och få mer information.

Målet med erbjudandet är att få fler att praktiskt utforska och experimentera inom området. Utlysningen har två spår:

1. Att höja kunskaperna inom området genom exempelvis utställningar, konferenser, mässor, föreläsningar eller andra nätverksaktiviteter.

2. Att stärka förmågan inom området genom aktiviteter med tydlig tematisk inriktning och fokus på praktiska experiment som exempelvis hackatons eller workshops.

Datum: 26 april 
Tid: Klockan 13:00 -13:50 

Länk till mötet

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Senast uppdaterad 19 april 2024