Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Digital matchmaking inför ansökan till Ett nytt recept för matsystemet

Arrangör: Vinnova Digitalt tor 8 jun 2023 kl. 09:00-12:00

Den 8 juni anordnas digital matchmaking för aktörer som är intresserade av att ansöka i erbjudandet Ett nytt recept för matsystemet, som en del av ett dedikerat kärnteam.

I erbjudandet (utlysningen) efterfrågar vi starka kärnteam med minst tre aktörer, som har förmågan att ta sig an komplexa utmaningar inom matsystemet och driva systemomställning tillsammans.

Vi vill med matchmakingen hjälpa dig att hitta aktörer som du kan ingå i kärnteam tillsammans med.

Matchmakingen är en möjlighet för aktörer att träffas på en neutral arena inför ansökan. Under eventet kommer du i olika former att matchas ihop med andra som vill driva omställning inom liknande frågor som dig och som kan vara starka potentiella partners. Eventet riktar sig därför till dig som är intresserad av att söka Vinnovas utlysning, men inte har ett fullständigt kärnteam än.

Det är tjänstedesignbyrån Antrop som på uppdrag av Vinnova leder den digitala matchmakingträffen.

Inför eventet ber vi dig att fylla i information om dig själv i anmälningsformuläret. Bakgrundsinformationen vi efterfrågar är en förutsättning för att vi ska kunna göra tillfället så relevant som möjligt för er som deltar. Utifrån informationen kommer vi att göra vårt bästa för att koppla ihop aktörer som kan komplettera varandra. Informationen du lämnar i formuläret är fristående från ansökan och kommer inte att användas i Vinnovas urval av kärnteam.

Innan du anmäler dig behöver du vara insatt i erbjudandet från Vinnova som du hittar här.

Det är viktigt att du förstår Vinnovas krav innan du skickar in din anmälan till matchmakingen. Vinnova kommer inte att vara på plats under eventet, detta tillfälle är endast till för att skapa en mötesplats för möjliga kärnteam, inte för att ge information eller bedöma er relevans för utlysningen.

När vi gått igenom din anmälan kommer du att få en bekräftelse samt kalenderinbjudan till den mailadress som du angett i formuläret.

Arrangemanget kommer att hållas på svenska.

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 25 maj 2023

Statistik för sidan