Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Accelerera omställningen till hållbara vägtransporter - information och frågestund med FFI

Arrangör: FFI - Fordonsstrategisk forskning och innovation Digitalt via Teams mån 19 jun 2023 kl. 13:00-14:00

Välkommen till informationsmöte och frågestund med FFI kring utlysningen Accelerera omställningen till hållbara vägtransporter.

Det krävs en större systemomställning för att lyckas ställa om till fossilfria, säkra, jämlika och effektiva vägtransporter. Detta innebär nya innovativa arbetssätt, breda samarbeten och helt nya lösningar där vi arbetar med flera systemperspektiv parallellt.

Den 1 juni öppnar FFI möjligheten att söka finansiering för förberedelseprojekt och systemdemonstratorer som påskyndar omställningen. Utlysningen, som sker inom delprogrammet Accelerera, avser projekt med hög teknisk mognad samt fokus på systeminnovation och hur lösningarna tas emot av användarna för att bidra till samhällsnytta. Projekten ska samla relevanta aktörer för systemlösningar som kan demonstreras i fysisk miljö och ha potential att implementeras inom några år.

Välkommen digitalt på måndag 19 juni klockan 13-14 för att få veta mer om utlysningen och ställa frågor.

Dokumentation från mötet

Presentation informationsmöte Accelerera omställningen till hållbara vägtransporter 19 juni 2023

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Johanna Johansson

Programledare FFI Accelerera

+46 8 473 30 75

Generella frågor om FFI

Sofia Wieselfors

Programchef FFI

+46 8 473 31 83

Mer om FFI

Senast uppdaterad 26 juni 2023

Statistik för sidan