Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

European forum for electronic components and systems – EFECS 2022 – med resebidrag

Arrangör: Industriorganisationerna Aeneas, EPoSS och Inside Beurs van Berlage, Amsterdam tor 24 nov kl. 08:30 - fre 25 nov 2022 kl. 16:00

Välkommen till en europeisk konferens om de senast trenderna och innovationerna inom elektroniska komponenter och system där du kan träffa nya projektpartners, generera nya samarbeten och lära dig mera om finansieringsmöjligheter.

European Forum for Electronic Components and Systems (EFECS) är en konferens med temat "Create impact by collaborative innovation! For an autonomous and sustainable Europe" som fokuserar på en hållbar och konkurrenskraftig Europa längs värdekedjan för elektroniska komponenter och systems i Europa.  

Under eventet finns det möjligheter att pitcha konkreta projektidéer och att undersöka intresset för internationella samverkansprojekt, samt medverka i workshops och matchmaking-program. 

Vi vänder oss till aktörer längs hela värdekedjan för elektroniska komponenter och system. 

Ta del av programet

Resebidrag

Vinnova erbjuder små och medelstora företag som vill delta vid eventet att söka resebidrag senast 4 november. 

Resebidraget på maximalt 15 000 kronor kan användas till att täcka företagets kostnader såsom biljett i ekonomiklass, deltagaravgift samt högst två hotellnätter på plats, för max två personer. Resebidraget avser endast verkliga kostnader som kan verifieras med kvitto, biljetter e.d. Resebidraget täcker inte in lön eller lönerelaterade kostnader, som till exempel traktamente. 

Antalet resebidrag som kan beviljas är begränsat och urval kan komma att göras i konkurrens.  

Kontakta Jeannette Spühler på Vinnova för mer information om resebidrag. 

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Jeannette Spühler

Nationell kontaktperson (NCP)

+46 8 473 32 57

Senast uppdaterad 27 oktober 2022