Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Vill du bidra med arrangemang under Sweden Innovation Days 21-23 mars 2023?

Digitalt ons 7 sep 2022 kl. 14:00-15:00

För tredje året i rad arrangerar Vinnova tillsammans med partners sitt största digitala internationella event. Syftet med eventet är att visa upp Sverige för världen som ett globalt ledande innovationsland samt skapa nya och fördjupa befintliga internationella samarbeten.

Här finner du inspelningen av det webbsända informationsmötet den 7 september

För att vara mer anonym har du har valt att stänga av vissa funktioner på vår webbplats, som till exempel att se videoklipp från YouTube. Du kan ändra dina inställningar när som helst för att tillåta dessa funktioner och få en bättre upplevelse. 

Ändra dina kakinställningar

Se videon på separat webbplats i separat fönster

Under Sweden Innovation Days i januari 2022 deltog närmare 5 000 personer från 97 länder och över 100 events (som anordnades av 38 olika svenska organisationer) ägde rum i den digitala plattformen.

– Sweden Innovation Days är ett lysande tillfälle att kliva fram, ta scenen och få möjlighet att bli en samarbetspartner i ett globalt innovationsarbete. Oavsett om du är en startup, företag, arbetar inom offentlig sektor, civilsamhället, akademin eller en statlig myndighet. Eventet ska erbjuda aktörer en internationell arena för att sprida information, utbyta kunskap samt träffa partners för att stärka de svenska aktörerna internationellt, säger Regina Summer, internationell samordnare på Vinnova.

Välkommen till ett digitalt informationsmöte den 7 september kl 14.00-15.00 då vi kommer att berätta mer om vad ett arrangeman under Sweden Innovation Days 21-23 mars 2023 innebär.

Let’s enable innovation that makes a difference!

Ta del av och se allt som ägde rum under Sweden Innovation Days 2022

Ibland fotograferar eller filmar vi på våra aktiviteter. Om du inte vill vara med på bilder eller filmer, kan du meddela detta när du kommer till oss.

Läs mer om hur vi lagrar och behandlar dina personuppgifter.

Frågor?

Regina Summer

Internationell samordnare

+46 8 473 32 24

Marianne Löfgren

Kommunikationsstrateg

+46 8 473 32 29

Senast uppdaterad 12 september 2022