Du har inte javascript påslaget. Det innebär att många funktioner inte fungerar. För mer information om Vinnova, ta kontakt med oss.

Mobiliserings- och lärinsatser för framtida innovationsmiljöer

Målet med utbildningsinsatserna är att ge aktörer i matsystemet en möjlighet att öka kunskapen, motivationen och förutsättningarna för att använda sig av system-tänk och ett missionsorienterat arbetssätt. Satsningen ska också bidra till att skapa ett gemensamt engagemang och en förankring kring det tema som aktörerna valt att arbeta inom i syfte att få dessa aktörer att samla sig och tillsammans arbeta mot gemensamma mål. I förlängningen ska satsningen kunna bidra till en underlät-tad formeringsfas för innovationsmiljöer som skulle kunna söka medel i en framtida utlysning inom programmet.

Tidigare ansökningstillfällen

Ett nytt recept för matsystemet - Mobilisering
Stängde 17 augusti 2022

Vill ni vara en länk i kedjan som drar matsystemet i en mer hållbar riktning? I denna insats kommer målmedvetna och kreativa aktörer mobiliseras för att åstadkomma en transformation inom matsystemet. Som aktör kan ni bli en del av en innovationsmiljö där ambitionsnivån är hög och det finns goda möjligheter att stärka det egna nätverket. Under insatsens gång får ni både möjlighet att öka er kunskap om systemtänk och tillämpa detta tillsammans med andra aktörer under ett gemensamt tema.

Senast uppdaterad 26 juni 2024

Diarienummer 2022-01228

Statistik för sidan