Det här erbjuder Vinnova

Som anställd inom myndigheten får du växa i din roll. Det beror dels på att arbetsuppgifterna är lika stimulerande som omväxlande och dels på att vi kan erbjuda dig utbildning inom relevanta områden.

Vinnova är en trygg och stabil arbetsgivare där beslutsvägarna är korta, stämningen god och arbetssättet skapande. Här får du möjlighet att påverka din egen kompetensutveckling och ditt kontaktnät blir stort såväl nationellt som internationellt.

Vi förväntar oss att du ansvarar för det arbete du utför samt att du bidrar till Vinnovas, och därmed Sveriges, utveckling. För att du ska lyckas är vi medvetna om att du stundtals kan behöva arbeta hemifrån. Därför har våra medarbetare tillgång till de tekniska hjälpmedel som behövs för att kunna arbeta utanför vårt kontor, vilket är centralt beläget i Stockholm. För att du ska hitta en balans mellan fritid och arbetsliv erbjuder vi dig flexibla arbetstider samt förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag. 

Mer om Vinnovas erbjudande

Vilka anställningsvillkor erbjuder Vinnova?

Vi vill bidra till en god hälsa och en sund livsstil hos våra medarbetare. Därför erbjuder vi bland annat två timmar friskvård per anställd och vecka, samt en friskvårdspeng på 2000 kr per år som du får använda på valfri träningsform.

Mer om Vinnovas anställningsvillkor

Vilka karriär- och utvecklingsvägar kan Vinnova erbjuda?

Vinnova erbjuder bland annat arbetsuppgifter som är stimulerande, varierande och som bidrar till Sveriges konkurrenskraftiga utveckling som en världsledande aktör inom innovation och tillväxt.

Mer om Vinnovas karriär- och utvecklingsvägar

Kontakt

 

Lediga tjänster

 

Varför Vinnova?

 

På Vinnova får du växa i din roll. Det beror dels på att arbetsuppgifterna är lika stimulerande som omväxlande och dels på att vi kan erbjuda dig utbildning inom relevanta områden.

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss