Vem blir årets innovationstalang inom hästnäringen? Nominera din kandidat!

I samband med Hästföretagarforum i Göteborg den 24 mars kommer Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, tillsammans med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut att tillsammans med Chalmers innovationskontor att dela ut sitt första innovationstalangspris till en person verksam i hästbranschen.
 
I samband med Hästföretagarforum på i Göteborg den 24 mars kommer Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet, tillsammans med SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut att tillsammans med Chalmers innovationskontor att dela ut sitt första innovationstalangspris till en person verksam i hästbranschen.
 
Genom utmärkelsen ”Årets innovationstalang” vill vi lyfta fram en person inom hästnäringen som har innovativa idéer och på så sätt stödja och stimulera innovation i branschen. Vinnaren kommer att få coachning och tillgång till nätverk för att vidareutveckla sina innovativa idéer.

Har du någon som du tycker borde få årets innovationstalangspris? Det kan vara en person som har tagit fram en innovativ produkt eller tjänst inom något av följande områden:

  • Produkter, till exempel ridkläder, appar, hinder, distansträning.
  • Veterinär och medicin till exempel distansmedicin, stamceller, prestationsoptimering.
  • Tjänster och affärsmodeller, till exempel abonnera en häst, ledarskap.
  • Miljö, till exempel hållbara system och affärsmodeller
  • Integration, till exempel mångfald.
  • Hälsa och välbefinnande, till exempel terapi, vård, utbildning.

Välkommen med din nominering senast den 28 februari till marie.lundmark@ellberga.com, som administrerar tävlingen. Vi kommer att lotta ut två biljetter till Gothenburg Horse Show till en av de personer som har nominerat det vinnande förslaget.
 
Vi ses i Göteborg!

 

Kontakt

 

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss