Bringing New Materials to Market - Strategisk materialforskning till industriellt nyttiggörande

Lägg till i kalendern info

SSF och Vinnova välkomnar till konferensen ”Bringing New Materials to Market” med fokus på hur strategisk vetenskaplig materialforskning tas till industriell verklighet och nyttiggörande.

Möt några av världens skarpaste hjärnor i materialvetenskap och ta del av intressanta föredrag och diskussioner. På konferensen medverkar bland andra MIT-professorn i materialkemi, Donald Sadoway. Professor Sadoway valdes som en av Time Magazines 100 mest inflytelserika personer 2012, och är en populär talare om framtidens energisystem. Bland övriga talare finns statssekreterare Eva Lindström, Näringsdepartementet, Saeid Esmaeilzadeh, Serendipity samt ledande forskare, innovatörer och entreprenörer inom materialvetenskap.

Konferensen är öppen och kostnadsfri och vänder sig till universitet, forskningsinstitut, industri och andra aktörer inom området materialvetenskap. Enskilda projekt och organisationer välkomnas att presentera sig själva med poster.

Program och anmälningsfunktion.

In English

Välkommen!

Detaljer

 
Datum:
25 apr 2017, 10:00-18:00
Arrangör:
SSF, Stiftelsen för strategisk forskning och Vinnova
Plats:
Hotel Sheraton, Tegelbacken 6
Ort:
Stockholm
Anmälan senast:
4 april 2017

Kontakt

 

Anmälan

 

Om oss

Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Det gör vi genom att finansiera forsknings- och innovationsprojekt samt att erbjuda nätverk, möten och analyser. Vi riktar oss till er i samhället som är viktiga för Sveriges innovationskraft – till exempel kunskapsintensiva företag, universitet och högskolor, forskningsinstitut och offentlig verksamhet. Vi är också nationell kontaktmyndighet för EU:s ramprogram för forskning och innovation samt regeringens expertmyndighet för innovationspolitik.

Kontakta oss